Sunday, 1 January 2012

Berakhirnya kisah cintaku..

Salam...


Kali ni kite nak tulis entry yang agak panjang
jugak lah. kalo korang tanak bace, juz abaikan jek..
seperti mane yang kite tulis tajuk entry kat
atas tuh, depands tajuk pon korang da tau kot
yang entry ni amat menyedihkan..

Actually..hati kite skrang nih sangat saket..
air mata kalo tadah da dekat satu baldi..
muntah berbakul-bakul, hidung 18 ratus kali berdarah..
Sungguh!!!!! kite memang sangat-sangat xsangka
perkara ni berlaku dalam hidop kite..
boley x kalo kite nak berdendam seumur hidop????
kite memang xdpat maafkan dia sampai sekarang nih..
DIA itu adalah BOBO!!!!!!
boley x kalo kite nak mentionkan name die kat sini???
jahat tak kite kalo buat macam tu??
ala.. die lagik jahat kot, sebab da main kayu
brcabang-cabang ngn kite..

kitorang memang da sebulan agak kurang rapat..
since kite start cuti sem lagik jadi camtuh..
kite ade bagi bobo pinjam broadband, sebab
bobo cakap nak try pakai dulu, sebenarnya
bobo memang nak beli b.b tapi kalo beli
line xdapat rugi jugak.. so, kite wat keputusan
tuk bagi bobo pakai dulu kite punyer..
sejak dari ari tu, die asik online je..
kite xsangka pulak yang bobo akan
salah guna kan b.b tuh.. memang kite xsangka
sangat-sangat. sebab sebelom ni, bobo cakap
die boring kalo ari minggu tatau nak watpe..
so, kite dengan bermurah hati nya bagi pinjam
maxis b.b kite tuh.. rupanye2 bakal membawa
maut pada kite..

dalam mase sebulan (disember 2011,kite cuti sem)
bobo dapat dua awek manis..*kencing manis kalo
korang tgok...
Citer nya macam nih, bobo saket mata dekat dua
minggu dah..actually bobo rabun silau, kalo
drive malam-malam mesti xboleh kalo xda spek..
ok fine!! bobo saket!! so.. sebagai bakal isteri
yang sangat mengikot telunjuk kite turutkan
jek ape yang bobo nak supaya xmeset die..

sejak daripada tuh, memang kitorang kurang rapat..
lame kelamaan jadik renggang.. tapi kite xkesah
sebab bobo cakap die saket kan, so kite xleh
kacau die.. dekat tiga minggu jugak lah die saket..
kite hari-hari berdoa supaya bobo cepat sembuh..
supaya bobo kembali sehat seperti dulu..
tyme tuh, tuhan saje yang tau betapa rindunye
kite pada bobo.. kite kol die xjawab,
kite meset die xbalas.. kite fikir,xpela bobo
tgah berehat kot, die kan saket *saje nak sedapkan hati..


Bobo.. agak-agaknya, tyme tuh awk ingat kite x?
Kite kat sini rindu awk sgt-sgt..!!!
Tapi awk bobo langsung xingat kite..
Banyak kali jugak kite kol, tapi bobo xjawab..
rase nye kalo sehari lebih 20 kali kot..
Kite meset bobo xreply, ntah2 bobo tak bace pon
meset kite..
Dalam hati kite hanya Tuhan je yang tau..
Kite risau gak kesihatan bobo tuh,
die kan saket..takot jadik ape-ape kat die..

Kite demam, dekat seminggu jugak la, sampai
kene cucuk ngn doktor dua kali.. Bobo xda pon
tanya kabar kite kat sini camaner..
samapai hati bobo..

22 Disember kite lapor diri pelajar senior untuk kemasukkan
Sesi Disember 2011,kite da tulis entry, Klik sini.
Pada 28 Disember 2010, Kite tergerak hati nak servey
fesbuk Bobo.. Rupanya-rupanya bobo da remove
kite dari senarai friend die.. tapi kenape????
Kite rase sedih bagai ayam nak mampos,
pastuh ape lagik semakin berapi-api lah hati kite nih..
so, kite wak keputusan untuk hack fesbuk bobo..
Lame jugak kite cube log-in ke fesbuk die..
Ya Allah.. Mungkin tuhan mahu tunjuk kan kebenaran
sesuatu iaitu Bobo bukan Jodoh kite!!
Akhir nya.... fesbuk tuh dapat di Log in..
Suke nye hati kite.. terus jantung berdebar-debar...
menggigil tangan kite, rase nye da sejuk macam ais!
lepas tuh, first yang kite buat ade lah pegi dekat
meset. Alamak, tyme tuh internet slow nak mampos..
terkedek-kedek nak bukak meset..
lepas kuar semua meset kat fesbuk kepunyaan bobo,
kite pon bace satu persatu-satu meset bobo ngn friends die...
Ya allah, astagfirullahalazim... istigfar banyak2, urut dada..!!
Nape bobo buat kite macm nih... Sampai ati bobo..
Sungguh!!!! Kite bagai kan tak percaye yang bobo
dah main kayu bercabang-cabang ngn kite..
bobo selalu mintak kite Setia  die, die kate
"ayang jagn tinggalkan b ea. b sayang ayang sagt-sgt!!"
kite masih ingat lagik ayat-ayat manis bobo..
bobo penah janji die xkan curang ngn kite!!!
tapi ari malam ni Tuhan memang nak tunjukkan
kebenaran yang bobo bukan jodoh untuk kite...
Menggigil tangan kite.. mengalir air mata..
Rase seakan-akan putus nafas!!
Nape bobo sanggup curang ngn kite???
sampai hati bobo..

Siyes... kite xbajet lgsung bobo akan curang ngn kite!
Bobo da jatuh cinta pandang pertama ngn kerani ofis die..
SATU OFIS LAK TUH!!!! best sgt ke
bercinta satu ofis???? mesti best gile kan.. ari-ari boleh
tatap muka.. boleh g pjabat sesama, boleh kuar makan sesame..
ouuhhhhh damn ahhhh!!!
b... die kerani jer... sampai hati b terliur kat kerani tuh...
ayg boleh jadik lebih lagik dari kerani tuh,
ape dosa ayg dgn b???
Hoi... xda mase haku na merayu cam gni... bweeerkkk!!!

Okei.. Sekarang kite nak upload meset-meset bobo @ Badak sumbu
dan Betina Gatal... Korang rase melampau tak kalo
kite upload meset tuh???
Sebab hati kite sekrang nih rase geram sangat-sangat!!
Sampai bile-bile pon kite xdapat maafkan die!!
die da hancurkan hati kite... jahat nya bobo buat
kite macam nih.. *kite akan jadik lebih jahat dari bobo..
tgok lah nnti!!!!!!


Antara meset-meset Badak Sumbu Gatal dan Betina Gedik:
P/s: meset ni dalam Versi kelantan, so pandai-pandai korang la yer..

Hoi pompuan gedik, Ko tu da ade pakwe!! Xsedar diri ke???
Xcukup lagik pakwe satu sampai ko na pasang lagik satu???!!

Rupa-rupanya da lame dorang saling cari mencari kat fesbuk nih!!
dammmmmmn ahh!!

Hoi Jantan gatal, Ko inginkan die??? abes aku ni sape???
ko dah lupa ke yang ko ni tgah couple ngn aku???

Owh... pompuan Gedik nih mintak no.tepon sebab nak lebih dekat la konon!!!
kalo pakwe ko tau, abes r ko!!! padan muke..
WHAT THE???? mai..anih xpnah mai rse gni.. Rase ape tuh??
owh ko dah jatuh cinta pandang pertama ngn pompuan ni eh??
abes.. aku nih tunggul ke??batu????

Ce tengok meset yang dalam kotak merah tuh..
Pompuan tuh cakap xnak bagitau orang lain pasal hubungan dorang!!
Ape kes??? kalo xsalah nape tak nak orang tau kan..
nampak sangat pompuan nih nak sorok kan dari B.f die..
betina oh betina!!!


CHEQ MY nakkan kasih sayang MUHD HANIF.
MUHD HANIF nak memiliki hati CHEQ MAI sepenuhnya..

Mereka saling mencintai antara satu same lain kot...


Si jantan sibuk duk tanye..
Si betina nih pulak sibok duk explain keburukan pakwe die..

Ce tgok kat kotak merah tuh,
Sampai hati die buat kite macam nih, hancurnya hati kite..
Bobo dah curang ngn kite.. jahat nye die!!!!



Sampai hati Bobo merayu kat betina tuh... Abes camane ngn kite???

Ko curang 100% ngn aku....

Mungkin Macam ni kot jatuh cinta pandang pertama..

:-(

urmmm ciap nak kol lagik!!! damn ahhhhh



Bobo da 100% curang ngn kite!!!!
kite da buat keputusan untuk berpisah ngn bobo..
hati bobo bukan milik kite lagik...
muhasabah diri... mungkin kite bukan yang
terbaik untuk bobo... tapi kite da cube sedaya-upaya
untuk  menjadi sempurna dimata bobo..

Malam nih!!! kite Terpaksa melupakan bobo buat
selama-lamanya..
andai kata bobo inginkan perhubungan nih balik,
xmungkin kite dapat terima bobo lagik..
hati kite dah hancur!! rase macam di toreh-toreh!!!
Kalo luka nye sembuh, tapi parutnya masih ade..
Kite xtau sampai bile kite dapat maafkan bobo sepenuhnya...
Sekarang, antara kite xda ape-ape hubungan lagik
walaupon Juz friend!! kite tetap xleh terima...

Berakhirnya kisah kite disini...
Semoga perhungan Muhd Hanif dan Maizatul Asmida
berakhir dengan _______________!!!
Kalian patut rase ape yang saya rase!!
Behave yourself!!!! Jujor lah dalam perhubungan...

Pompuan nih name die, MAIZATUL ASMIDA yang telah
 berjaya mencuri hati MUHD HANIF..




CURANG!!!!!


P/s: agak melampau lah kan ciap letak gambar lagik..
kejam x kite??? die lagik kejam sebab cuarng ngn kite..
saket hati nih tau x.....



Thanks 4 Reading...
KBai

8 comments:

bjuE said...
This comment has been removed by the author.
Picoz Shupalula. said...

sabarrr.

Jessika Crazy said...

Olá ! =)

Segui seu blog , visite o meu :
http://blogdajessikacrazy.blogspot.com/

Se gostar segue la também ! =)

crunchycookies said...

Slm,
Sabar yer,ini sume dugaan,pastinya Allah menjanjikan yang lebih baik untuk awk..smile always..:)

♥Cik Amy Nalessa♥ said...

urm... saya berharap pon macam tu jugak...
ape2 pon terima kasih Cik bJue..
;-)

♥Cik Amy Nalessa♥ said...

bersabar da sampai tahap limited da ni..
akhirnye tuhan tunjuk kebenaran..
thanks sis picoz shupalula.. :-)

♥Cik Amy Nalessa♥ said...

hi.. nice to see you.. =)

♥Cik Amy Nalessa♥ said...

wsalam... urmm dugaan sis...
hehe... harap2 macam tu la, die bukan untuk saya... xsepatutnya saya jadi hamba cinta die..
ehehe.. slime always to u jugak... :-)